dimecres, 29 de juliol del 2020

Diari d'un coronavirus 2

La Júlia i en Pau estan avorrits d’estar confinats i es moren de ganes de tornar a escola i anar a jugar al parc. Per això, han pensat fer una emboscada al virus i capturar-lo.

Amb una caixa de sabates de cartró han dissenyat una trampa per atrapar-lo. Decorada amb dibuixos de coronavirus i un petit forat, protegit amb una tapa que permeti entrar, però no sortir, el volen enganyar perquè hi entri pensant que és una casa per ell, i llavors, ja no en pugui sortir.

Encara no saben que faran amb el virus un cop estigui dins la capsa, però han pensat que lo millor seria cuidar-lo com van fer l’any passat amb els cucs de seda, que alimentaven amb fulles de morera.

Han col·locat la caixa al balcó, i matí, tarda i vespre la controlen. Esperen, que quan passi per Arenys, li agradi tant la casa que li han preparat, que hi entri.

Que ha estat un molt bon pla, ho saben el dia de Sant Jordi, quan per la televisió expliquen que s’ha acabat la crisi del coronavirus. Somriuen i es miren la capsa satisfets. Son ells qui han aconseguit atrapar el coronavirus.

Iona 

Enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada