dissabte, 27 de març del 2021

Microrelats de Iona amb imatges d'@EstherMagar

Tant de dia com de nit
La llibreria era l'amagatall on es refugiava dels malsons. Hi havia tants llibres com monstres. Només calia saber escollir be.
 
Compartir
- Ei tu, comencem ja?
- Però si no està morta, només està dormint!
- No siguis tan escrupolós, el que importa és que no es despertarà. I a més, aquell paio que l'hi havia de fer un petó, no l'hem vist pas, oi?
-Òstia, no sé...
-Ets un cagadubtes, jo començo.

 
Aixecar el vol
Catalogant documentació, va descobrir una carpeta procedent de Florència encara no estudiada. D'estranquis va fotografiar-ne tots els esquemes. L'endemà, tota la família es va posar a treballar. 
Natura sàvia
Estava desconcertat. Tot i tenir els cabells de color mel, la seva olor era diferent. Vaig decidir seguir investigant a veure que.
Nova feina
Aniria enrere i no agafaria aquesta feina. M'estic deixant bous i esquelles al fisio.  
  
Amistats interessades
Quan van saber que els conills també tenien dents de llet, es van fer amics d'ell. Havien planejat robar-li quan li caigués, per saber si la mida de la dent era proporcional a la mida del regal que porten els angelets. 

 
El nostre destí
Foren les escollides per preservar el món dels morts. Quan la nostra vida acabava, elles dictaminaven el nostre destí. Podíem esdevenir ànimes errants apassionades i enamorades de la vida, éssers aterridors omnipresents o dèspotes vigilants sense cor. 
 
Sorpresa
Feia mesos havia confinat un trosset de tardor dins el paraigua. Amb un clic, vaig poder oferir-li el regal d'aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada