divendres, 12 de febrer del 2021

SAMAINAT 2021 #febrerrelata

#7FEB Li encantava la calma que precedia la tempesta.Tenia el do de dominar els tempos com ningú. L'anomenaven bruixa de la #zitzània. No necessitava beuratges ni conjurs per sembrar el caos. Amagava la tristesa de no trobar un bruixot valent per compartir la vida 

#8FEB Aquest any, per culpa de la covid, es quedà sense el paper d'Isabeló als pastorets. La nostàlgia a ferum de Satanàs la portà a #Biterna a adorar el dimoni. Va pensar que seria un succedani, però va ser molt millor. L'endemà decidí deixar els pastorets.

#9FEB M'agradava ser un esperit lliure i fer a tota hora el que em plagués. Quan el vaig veure amb el seu millor barret, vaig voler fugir, però l' #escombra va fallar. Ella és la culpable del meu destí. Ara sóc una fetillera damnada pel compromís matrimonial.

#10FEB Em restava aprovar l'assignatura de maleficis per graduar-me. Es compliria la dita "la tercera és la bona"? No, vaig suspendre. Enrabiada, vaig llençar el malefici del #foc contra l'escola. L'incendi que la destrossà fou el dany col.lateral d'aprovar. 

#11FEB Ja no recordava quants solsticis havia celebrat, era la més vella del consell de #fetilleres. L'endemà se celebraven eleccions al consell i algunes joves volien arrabassar-li el poder. Inesperadament fou el clan masculí qui foragità del poder a joves i velles.

#12FEB  D'amagatotis s'ha pres #elixir de la invisibilitat. Volia fer realitat el somni d'infantesa. S'ha adonat tard, que si abans hagués llegit l'home invisible de H.G. Wells, no ho hauria fet pas. Ara mateix, maleeix no haver estat una mica lletraferit.

#13FEB Fins ara havia pogut dissimular, donat que tenia dots d'actriu. Però el perill s'acostava. L'endemà hi hauria #Lluna plena i era l'escollida per invocar el mascle cabró. Havia de trobar una ràpida solució. 
No la vaig trobar. Morí fent xup-xup. 
 
#14FEB  Ha estat acollonant. Al sorteig ens ha tocat com a titulars a mi, a mon pare i a ma mare. Una mesa #familiar fetillera. Lo millor, que el conjur està funcionant. Hi ha una pila de paperetes que es manté intacta i no baixa. Sabeu quina és? 
 
#15FEB Feia temps que ho tenia al cap, i a la fi es va decidir. Va anunciar que els #beuratges del consell d'aquella nit, serien fora de sèrie. Sessió exitosa, mai la màgia havia estat tan poderosa. El seu secret, l'efecte placebo d'un got de suc de poma. 
 
#16FEB  El coronavirus va massacrar una part dels habitants de l'infern. Ara eren massa pocs per tenir cura de tanta caldera. A l'anunci crida de repoblament van acudir una colla d'àngels fredolics. Ara els #dimonis viuen enmig de colons. L'ambient s'ha refredat. 
 
#17FEB Era traficant de #bruixaaguda. En un mal moment la va provar. Ha estat la seva fi. El karma l'ha arruïnat i cada cop hi toca menys.
 
#18FEB  L'inquisidor intuïa que el cos d'aquella dona flairava a heretgia. Per aconseguir confessió faria ús de la tortura, però no en tingué ocasió. En un tancar i obrir d'ulls va sucumbir als encants de la bruixa i se submergí en la #lascívia per sempre més.
Fer diàriament, puntual com un rellotge, un tuit relat durant el #Samaniat podria semblar una #tortura. Repeteixo, podria semblar-ho. 
 
#20FEB Eren nous temps i la cosa fetillera necessitava modernitzar-se. Havien de trobar #remei al desinterès creixent dels joves a allò que havia identificat els seus avantpassats. Les noves tecnologies ho acaparaven tot. 
Convocaren un brainstormimg per tiktok.

#21FEB  Si el cos flotava, es confirmava que era bruixa i era sentenciada a mort. Si el cos s'enfonsava, moria sense ser culpable. La #inquisició mai perdia. Ells sí que s'ho havien muntat bé. Per ells era un win-win.

#22FEB Mentre em capbussava al #gorg, notava l'aigua suau lliscant sobre la meva pell. Vaja, un succedani de les carícies ja perdudes del fetiller més popular.
Nova etapa!! 
 
#23FEB  En ritual d'iniciació en l'art de bruixeria, la flor de #Saüc hi té un paper clau. Però aquell any, les joves no en trobaren. Unes peludes orugues se les havien cruspit. La nit abans, les més veteranes, havien maquinat conjurs per mantenir el poder.  
 
#24FEB De petita mai vaig entendre perquè l'àvia va tirar al foc el conte de les set cabretes que m'havien regalat per l'amic invisible. De gran, he descobert, que té a veure amb la infiltració del mot #íncube a l'arbre geneanològic familiar.
 
#25FEB Definició de #maledicció
Cosa dita per una persona sobrada de fanfarroneria, a la que sovint se li escapa la força per la boca. (Definició editable)
 
#26FEB  El repte de #FebrerRelata va posar en evidència la seva ignorància en assumptes fetillers. Tantes consultes a la @Viquipedia sobre el tema van atraure l'acció inquisidora. Al no saber d'#encanteris, va ser enxampat, detingut i engarjolat. Faig RT per si el podeu ajudar. 
 
#27FEB  Feia dies que la #víbria actuava rar. Ella, tan amant de fer-se veure, s'arraulia al seu cau i deixava passar el temps, foragitant qualsevol que proves de molestar-la. Dos mesos després es descobrí que la família havia augmentat. El pare  
 
#28FEB  Per culpa de l'encanteri de la immortalitat, la inquisició ja m'ha acusat dos cops de #bruixa provocadora de pandèmies. A la Venècia medieval de causar la pesta negra i ara, en època de Covid-19, de fomentar la compra per internet i arruïnar el comerç local. 
 
Iona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada